Om Elfelt & Stendevad

Faglærte tømrer med mange års erfaring.

Vi er danske faglærte tømrer, der efter mange års erfaring som tømrer har opstartet vores eget firma. Vi har tidligere arbejdet hos både små tømrerfirmaer og i de seneste mange år hos større entreprenør firmaer, hvor vi har udført tømrerarbejde og styret større bygge-projekter. Det har givet os et godt fundament og netværk til at starte vores eget.

For os er en aftale en aftale, punktlighed en selvfølgelighed og kvalitet vores varemærke! Vi spørger ind til dine behov og giver dig forskellige løsningsforslag, så du altid får den bedste løsning til en konkurrencedygtig pris.

3-dages-målsætning

Vi bestræber os på at komme ud og se på det, som du vil have lavet, inden 3 dage, fra du har kontaktet os. Hvis vi ikke kan give dig en pris med det samme, modtager du et tilbud senest 3 dage efter mødet.

Udskiftning af tag

Elfelt & Stendevad har rådgivet os profesionelt til den rette løsning. Vi kan varmt anbefale Dem til andre.

Anmeldelser

Elfelt & Stendevad har 5/5 stjerner

baseret på 39 stemmer

Mere information

Vi er danske faglærte tømrer, der efter mange års erfaring som tømrer har opstartet vores eget firma. Vi har tidligere arbejdet hos både små tømrerfirmaer og i de seneste mange år hos større entreprenør firmaer. Vi har et godt netværk og kan forestå totalentrepriser, der omfatter flere forskellige håndværksfag...