Projektpris eller timepris

Vi har altid konkurrencedygtige priser.

Vi kan efter dit ønske arbejde enten på timeløn eller til en fast aftalt projektpris. Oftest vil vi anbefale at der aftales en fast pris for arbejdet der skal udføres, således at du ved, hvad slutregningen kommer til at lyde på. Vi ønsker en klar og utvetydig kommunikation, således at der ikke opstår tvivl om, hvad det kommer til at koste og hvad du får for pengene.

Regningen indeholder ikke nogen overraskelser! Vi tager ingen "skjulte" gebyrer og tillæg som f.eks. servicevogn, kørsel, fakturagebyr mv. Som erhvervsdrivende tømrer får vi rabatter hos vores leverandører af materialer, og det kommer også dig til gode. Vi ønsker gennemsigtighed i priserne og du er også velkommen til selv at indkøbe materialerne.

Totalrenovering

Jeg fik en gennemgribende renovering af min bolig. Elfelt & Stendevad var behagelige, professionelle og leverede et perfekt stykke arbejde.

Anmeldelser

Elfelt & Stendevad har 5/5 stjerner

baseret på 39 stemmer

Elfelt & Stendevad ApS

Mere information

Vi er danske faglærte tømrer, der efter mange års erfaring som tømrer har opstartet vores eget firma. Vi har tidligere arbejdet hos både små tømrerfirmaer og i de seneste mange år hos større entreprenør firmaer. Vi har et godt netværk og kan forestå totalentrepriser, der omfatter flere forskellige håndværksfag...