Nyt tag

Vi har specialiseret os inden for taglægning og renovering af tage. Vi kan lægge alle typer hårde tage og kan give dig en god professionel rådgivning om, hvilket tag der egner sig bedst til dit behov og økonomi. Vores kunder vælger som oftest et Decra eller Eternit tag, da det er slidstærke tage og billigere end andre typer tage. Udseendemæssigt får man også en pænt resultatet, som kan forstærkes med f.eks. nogle flotte zink tagrender eller kviste. Som følge af vores storkundeaftaler med leverandører, kan vi give dig en god pris på et nyt tag. Ring og få et uforpligtende prisoverslag. Vi kommer også gerne ud til dig og kigger på det, rådgiver dig og giver et uforpligtende tilbud på sagen.

Nye vinduer og døre

Vi er specialiserede i udskiftning af vinduer og døre. Vi har stor erfaring med mange forskellige løsninger, hvor kun fantasien og huset konstruktion sætter grænser. Få f.eks. et fantastisk lysindfald med et stort vinduesparti i stuen eller spisestuen eller ekstra lys i rummene med ovenlysvinduer. En udestue med store glaspartier kan skabe et fantastisk ekstra rum i huset og vi har mange gode ideer hertil.

Der findes mange leverandør af vinduer, og der er meget stor forskel på kvaliteten af vinduer og døre med hensyn til holdbar, udseende og funktionalitet. Vi kan rådgive dig herom og sørge for, at du får en konkurrencedygtig pris på nye vinduer og døre i høj kvalitet. Ring og bestil en tid til at vi kommer ud og kigger og efterfølgende giver et uforpligtende tilbud.

Totalrenovering

Jeg fik en gennemgribende renovering af min bolig. Elfelt & Stendevad var behagelige, professionelle og leverede et perfekt stykke arbejde.

Anmeldelser

Elfelt & Stendevad har 5/5 stjerner

baseret på 39 stemmer

Elfelt & Stendevad ApS

Mere information

Vi er danske faglærte tømrer, der efter mange års erfaring som tømrer har opstartet vores eget firma. Vi har tidligere arbejdet hos både små tømrerfirmaer og i de seneste mange år hos større entreprenør firmaer. Vi har et godt netværk og kan forestå totalentrepriser, der omfatter flere forskellige håndværksfag...