Vi udfører med stor professionalisme

Alt fra stort til småt

Vi løser lige fra store byggeprojekter til små opgaver. Vi udfører blandt andet vedligeholdelse, indbrudsskader, renovering, tilbygning, nybygning, råd- og svampeskader, førstesale, terrasser, skure, carporte, garager, trapper, døre, vinduer, inventar, køkken, kolonihavehuse, udestuer mv. Med høj faglig kompetence og service sikrer vi professionel rådgivning og udførelse og står klar til at imødekomme dine ønsker og ideer.

Totalentrepriser

Vi har et godt netværk og kan forestå totalentrepriser, der omfatter flere forskellige håndværksfag. For os er det vigtigt at have nogle dygtige og pålidelige samarbejdspartnere, der udfører bl.a. VVS-, maler- og murerarbejde. Gennem flere års samarbejde kan vi trygt anbefale vores samarbejdspartnere, og vi ved hvordan de arbejder. Det er vigtigt med god kommunikation og professionalisme for at opnå et godt flow i et større byggeprojekt, så slutresultatet bliver perfekt og færdigt til aftalt tid. Vi er dog også åbne over for at samarbejde med nye håndværkere, hvis du har nogle præferencer.

Løbende vedligehold

Jeg har de seneste år brugt Elfelt & Stendevad. Opgaverne er altid udført med største professionalisme og til en fornuftig pris.

Anmeldelser

Elfelt & Stendevad har 5/5 stjerner

baseret på 39 stemmer

Elfelt & Stendevad ApS

Mere information

Vi er danske faglærte tømrer, der efter mange års erfaring som tømrer har opstartet vores eget firma. Vi har tidligere arbejdet hos både små tømrerfirmaer og i de seneste mange år hos større entreprenør firmaer. Vi har et godt netværk og kan forestå totalentrepriser, der omfatter flere forskellige håndværksfag...